גרנולה ביתית
מצרכים
אופן ההכנה
-בקערה רחבה שופכים את הגרנולה ופצפוצי האורז.
-מוסיפים את כל האגוזים והתוספות (מלבד הפירות היבשים) אל השיבולת השועל ומערבבים היטב.
-שופכים את כל הנוזלים לקערה ומערבבים עד לאיחוד.
-מוסיפים את הנוזלים לקערה עם הרכיבים היבשים ומערבבים היטב.
-משטחים הכול על התבנית המרופדת בנייר אפייה.
-אופים בתנור שחומם מראש בחום 170-160 מעלות צלזיוס כ-30-25 דקות עד להזהבה והשחמה נאה של שיבולת השועל והתוספות. (יש לערבב כל כמה דקות שלא ידבקו. )
-מוציאים ומוסיפים את החמוציות והצימוקים. מחכים כ- 20דק לצינון ומעבירים לצנצנת בעלת סגירה הרמטית.