שוקיים עוף ואפונה

מצרכים

  • 12 שוקיים עוף
  • שקית אפונה
  • 2 בצלים גדולים
  • כף כורכום
  • כפית מלח
  • כף שמן זית
  • כפית פלפל גרוס
  • 2 כפות מרק עוף ללא מונוסודיום

אופן ההכנה

  • שמים כף שמן זית ואז מוסיפים את הבצל הקצוץ לאחר שהבצל הושחם

  • מוסיפים את השוקיים להשחמה וצריבה משני הצדדים ואז מוסיפים את האפונה לאחר מכן את כל התבלינים יחד בכוס מערבבים עם מים רותחים ואז מוסיפים לסיר 

  • מערבבים וסוגרים את הסיר לבישול עד שהעוף מוכן והאפונה רכה אך לא מידי !

    (  להוסיף מים ותבלינים לפי הצורך )
    ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה !

    *ניתן לשלב בארוחת צהריים שלמה , 3 שוקיים עם כוס אפונה וירקות חיים