קוביות שוקולד ביתיות

אופן ההכנה

מערבבים את החומרים הרטובים עם היבשים. במידה ששמן הקוקוס מוצק,
יש לחמם אותו בתוך סיר מים בשיטת באן מארי. מוסיפים את התוספות הרצויות ומערבבים. ניתן לצקת את השוקולד המומס לתבניות מיוחדות לפרליני-שוקולד )או לתבנית קוביות קרח( ולהכניס
למקפיא! 

שימו לב:
את התוספות יש להכין בכמות של 1 כוס לפי בחירה, ולהוסיף לתערובת
השוקולד. אם בחרתם להוסיף רק שקדים טחונים, עליכם להוסיף 1 כוס
שקדים טחונים. אם תרצו לערבב מספר תוספות תוכלו לשלבן כך שיגיעו
לכמות של 1 כוס. למשל: 4/1 כוס פיסטוקים טחונים גס, 4/1 כוס חמוציות
ו- 2/1 כוס שבבי קקאו.