לחם טחינה כשר לפסח
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה. הבלילה יוצאת דלילה מאוד – זה בסדר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.
בתאבון………
מערבבים את כל החומרים בקערה. הבלילה יוצאת דלילה מאוד – זה בסדר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.
בתאבון………