חטיף בריאות מפוצץ אנרגיה.

מצרכים

מצרכים יבשים:

  • 400 גרם שקדים שלמים
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 50 גרם גרעיני חמניה
  • 50 גרם חמוציות טבעיות
  • 20 גרם שבבי קוקוס טבעיים (לא חובה)

מצרכיםלסירופ:

  • 120 מיליליטר דבש
  • 80 מיליליטר סירופ מייפל טבעי
  • חצי כפית מלח הימלאיה !

  • חבילת שוקולד מריר מעל 70% קקאו (לזילוף בסוף)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל הנוזלים בסיר ומביאים לרתיחה.
    ויוצקים את הסירופ על תערובת האגוזים ומערבבים היטב לאיחוד.

  • מהדקים היטב את התערובת לתבנית אפייה מרופדת.
    הכניסו את המגש למקפיא למשך שעתיים לפחות להתייצבות.

  • לאחר התייצבות, מזלפים שוקולד מריר 70% קקאו ומעלה מומס, ומפזרים נגיעת מלח גס .

  • מחזירים למקפיא למשך 15 דקות כדי לתת לשוקולד להתקשות.
    ולאחר מכן אוכלות ונהנות , אחלה ארוחת ביניים , ניתן לחתוך לריבועים .

  • לא לשכוח לשתף כשאת מכינה.