עוגיות קוקוס לפסח עם שקדים טחונים טבעוני

אופן ההכנה

לערבב את כל המרכיבים יחד, עדיפות לכלי גבוה קצת, והכניסו למיקרו לחימום של 3 דקות.
אפשר גם לחמם בכלי רוטב עד שהתערובת מתייצבת ומתקשה מעט ויהיה נוח לסדר איתה כדורים בכף.
צרו כדורים יפים והניחו על מגש האפיה.
אפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה עד 20 דקות.
תוספת שמבחינתי היא ‘מאסט’ זה הרוטב שוקולד, עירבבתי אבקת קקאו עם מעט שמנת מתוקה צמחית (אפשר גם עם קרם הקוקוס) ופיזרתי מעל…
בגלל שהכנתי הכל מהר מהר, הרוטב קצת נזל לי בצילומים כי העוגיות היו עוד חמות, צריך לתת להן להתקרר ולהתמצק מעט.
יוצא מעולה, ופשוט מאוד להכנה…