סלט בורגול עשיר ברימונים

מצרכים

  • ½ רימון מפורר לגרגרים
  • 1 כוס בורגול דק (מושרה חצי שעה במים פושרים)
  • כף שבבי שקדים
  • כף חמוציות
  • 3 אגוזי מלך קצוצים
  • כוסברה (קצוצה – בנדיבות)
  • פטרוזיליה (קצוצה – בנדיבות)
  • נענע (קצוצה כ 5 עלים, לא חובה)
  • שמן זית (כף אחת)
  • לימון טבעי (לפי הטעם)
  • 2 כפות מיץ תפוזים
  • מלח קורט
  • פלפל שחור קורט

    *ניתן לשלב באחת מן ארוחות הצהריים / הערב כארוחה שלמה ! אם רוצים לחלוק אז להכפיל בכמות 

אופן ההכנה

  • נסנן את הבורגול ונעביר לקערה.
  • נוסיף את הצצרכים ונערבב.
  • נתבל בשמן זית ולימון טבעי, 2 כפות מיץ תפוזים, מלח ופלפל.
  • בתאבון…..