דלג לתוכן
דף הבית
קצת עלינו
מתכונים
מוצרים
VIP
צרו קשר
לוח שיעורים
סניפים
תפריט
דף הבית
קצת עלינו
מתכונים
מוצרים
VIP
צרו קשר
לוח שיעורים
סניפים
Facebook
Instagram
סלט בורגול עשיר ברימונים
מצרכים
½ רימון מפורר לגרגרים
1 כוס בורגול דק (מושרה חצי שעה במים פושרים)
כף שבבי שקדים
כף חמוציות
3 אגוזי מלך קצוצים
כוסברה (קצוצה – בנדיבות)
פטרוזיליה (קצוצה – בנדיבות)
נענע (קצוצה כ 5 עלים, לא חובה)
שמן זית (כף אחת)
לימון טבעי (לפי הטעם)
2 כפות מיץ תפוזים
מלח קורט
פלפל שחור קורט
*ניתן לשלב באחת מן ארוחות הצהריים / הערב כארוחה שלמה ! אם רוצים לחלוק אז להכפיל בכמות
אופן ההכנה
נסנן את הבורגול ונעביר לקערה.
נוסיף את הצצרכים ונערבב.
נתבל בשמן זית ולימון טבעי, 2 כפות מיץ תפוזים, מלח ופלפל.
בתאבון…..