בייגל רומי

מצרכים

  • דפי אורז 
  • ביצה
  • 2 כפיות סילאן/דבש/מייפל
  • קצח/שומשום
  • מלח גס
  • 3/4 כוס מים 

אופן ההכנה

  •  מערבבים את כל חומרי הבלילה ומניחים דף אורז בפנים בדיוק 5 שניות מכל צד (יותר מזה הוא יהיה ממש רך והטעם יהיה חזק מדי) מניחים על משטח עבודה שמרטיבים מעט וברגע שהדף אורז גמיש אבל עדיין יציב אפשר להתחיל לגלגל. שימו לב שלא כדי לחכות יותר מדי על המשטח עבודה או להשרות הרבה זמן בבלילה כי אז הדף אורז יהיה ממש רך, לא נוח לעבודה ולא יצא קריספי.

     

     

  • מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ומחממים תנור על 150 מעלות טורבו (המטרה לאפות הרבה זמן ולייבש אותם)

     

  • אפשר למרוח שוב בתערובת הביצה ולפזר תוספות מעל כמו מלח גס, שומשום או תערובת בייגל.

    אופים כ 40 דק

     

  • ממליצה להסתכל כבר אחרי 15 דק לראות שלא נשרף ואם כן להוריד מעלות או לכבות ולהשאיר בתוך התנור כשהוא כבוי לעוד כמה דקות.